CAPO PAKT PRIJZEN

CAPO PAKT PRIJZEN

Voor de Nederlandse film Capo di Famiglia maakte Fotostudio De Aap in 2017 al de eerste promofoto’s. Toen Mohr Productions in 2019 opnieuw aan ons vroeg de promofoto’s te maken voor Capo di Famiglia II waren wij natuurlijk blij verrast en wilden dat maar al te graag. Deel 1 had namelijk op vele festivals binnen en buiten Europa hoofdprijzen gepakt en met het script, de cast en de mensen achter het project zag het er ook nu weer allemaal heel rooskleurig uit.

Voor deel 2 kregen we de opdracht om de foto’s een wat ‘donkerder’ uitstraling te geven. Het verhaal is nóg spannender en de personages zijn nóg verder uitgediept. Daarom hebben we de belichting zo minimaal mogelijk gehouden en de personages karaktervol in een later toegevoegde entourage geplaatst. In dit creatief proces kregen we het vertrouwen en de vrije hand. Het resultaat werd zo enthousiast ontvangen dat direct is besloten dat Fotostudio De Aap ook de poster voor de film mocht ontwerpen.

Inmiddels is de film op 13-02-2020 in Almere in premiere gegaan en maakt zij nu een rondgang langs de Europese Film Festivals. En ook met deel 2 regent het weer prijzen. In Berlijn is de hoofdprijs de ‘Outstanding Achievement Award’, in Aosta de ‘Grand Jury Award’. In Londen wint de film ‘Best Feature’ en in LA ‘Best Performance of the Fest’. Dan zitten we toch al dicht tegen Hollywood aan te schurken en er zijn nog een paar Festivals in beeld.

Het is natuurlijk een hele eer om weer te worden gevraagd voor zo’n mooi project. Zo’n project dat de hele wereld over vliegt en waar veel mensen naar gaan kijken. We hebben dit dan ook weer met veel plezier voor Mohr Productions gedaan en zijn blij dat we ons steentje hebben bijgedragen.

 

Wij kijken alvast uit naar deel 3 van Capo di Famiglia…