HARLEY & HARLEY vs Fotostudio De Aap

Harley Rentals

HARLEY & HARLEY vs Fotostudio De Aap

Fotostudio De Aap op locatie… Het lijkt soms op een tournee van een willekeurige popband, maar dan in de platte landen van het Nederlandse Veld. Tijdens een van deze trips werden we gevraagd door de niet te temmen mannen van Reclamebeesten uit Etten Leur. Zij zochten een beeld van Alex Mussers. Met zijn nieuwe bedrijf Harley Rentals, speelt hij in op de vraag naar de verhuur van Harley Davidson motorbikes op de mooiste dagen van het jaar. Alex is daarnaast ook eigenaar van Bresam Heftrucks en dit mocht in het beeld ook duidelijk zijn.

Opgetogen vertrokken we richting Etten Leur. Alle benodigdheden voor onze studio ter plaatse en een fraai lichtplan in de pocket hadden we mee. Alles zat ook mee, zo leek het. De ontvangst was vriendelijk, koffie werkte voortreffelijk, de Harley stond mooi te shinen, de loods was ruim en clean en Alex had het geduld van een ondernemer. Alles leek écht mee te zitten. Maar hadden wij niet gerekend op de 3-potige levensvriend van ons onderwerp. De Terriër… Harley. Kinderen en huisdieren, je hebt er altijd plezier van, zelfs tijdens fotoshoots. Het was ons een eer deze kleine Bull te leren kennen. Uiteindelijk kunnen we hier het eindresultaat van de samenwerking met Reclamebeesten laten bewonderen. Zij zorgden voor de tekst en verdere layout. Fotostudio De Aap hield zich bij het beeld.

Het heeft even geduurd voordat wij het beeld openbaar konden maken. Onze volgers hebben eind vorig jaar onze ‘Behind the Scene’ foto’s al gezien. Maar inmiddels is Alex druk bezig met de opbouw van een nieuwe website. De liefhebbers van motoren, Route 66, ouderwetse Rock&Roll houden dus het beste de huidige facebookpagina in de gaten.

Fotostudio De Aap wenst aan Alex en Harley Rentals veel zomerse dagen, veilige kilometers en natuurlijk een leuke terugblik op de shoot met mooi resultaat.