Misdaad loont voor De Aap

Misdaad loont voor De Aap

Dat misdaad loont is voor Fotostudio De Aap inmiddels toch waarheid geworden. ‘It’s an offer you can’t refuse’, waren de woorden van Dirk Gunther Mohr toen hij belde met Fotostudio De Aap over zijn voorstel. Dirk is met zijn filmproductiehuis bezig om alle financiën rond te krijgen voor het maken van zijn nieuwe project “Capo di Famiglia” Een film die zal gaan over het leven binnen een Italiaanse maffia familie in Nederland. Het promotiemateriaal móest door onze studio gerealiseerd worden en zodoende zette Dirk crimineel het mes op onze keel en zegden wij maar wat graag toe. Eerdere ervaringen met Dirk’s films ‘A Royal Love’ zijn in het verleden van beide zijde goed bevallen, dus ook dit project moet weer ‘groos’ worden.

Nadat we met Dirk bespraken hoe zijn nieuwe film ‘Capo di Famiglia’ er uit gaat zien, zijn we het script gaan lezen, is het denkproces opgestart, zijn de benodigde materialen bijeengezocht en is het uiteindelijke voorstel gemaakt. Met de enthousiaste cast zijn we een dag de studio ingedoken en hebben de foto’s gemaakt welke het filmbudget bij elkaar moet vergaren.

De film is nog in de maak. Inmiddels is de crowdfunding gestart om het filmbudget nog nét wat te vergroten en om op het hoogste niveau te kunnen draaien. Op zondag 5 maart 2017 hebben wij onze studioruimte in ‘Het Gebouw’ aan de 2e Hogenbanweg 111 te Rotterdam ter beschikking gesteld voor een veiling, meet&greet met de cast en crew van Capo di Famiglia en een aantal andere verrassingen. Volg hiervoor ook de Facebookpagina van Capo di Famiglia en bekijk de promovideo welke is gemaakt door de filmcrew Maric Dam en Luuk Koenen voor Capo di Famiglia in Fotostudio De Aap. Op Cinecrowd is het gehele verhaal achter de film en informatie over participatie in de film te vinden.