Reclame Fotografie voor Joost van de Markthal

Reclame Fotografie voor Joost van de Markthal

 

Joost van de Markthal weet vooral veel van Lekker en genieten. En dat laat hij graag zien ook! ( https://de-aap.nl/JoostvandeMarkthal )

Het Fotocollectief De Aap maakt speciaal voor de Notenbar van Joost van de Markthal exclusieve reclame fotografie. De eerste resultaten zijn klaar en Joost is er zo trots op dat hij direct 1 afbeelding op zijn facebook pagina heeft gezet.
Het Fotocollectief kan dus met hem meeschreeuwen want ook wij zijn tevreden met de opdracht en het resultaat. Niet alleen is het fotocollectief De Aap vol enthousiasme bezig met de nieuwe reclame foto’s maar ziet ook uit naar nieuwe contacten en opdrachten. Voor Joost zullen wij ongeveer 12 exclusieve reclame foto’s maken.  Daarbij is er door het fotocollectief eerst goed overleg gevoerd om zodoende de wensen van de uiteindelijke gebruiker, de klant dus, helemaal tot hun recht te laten komen.
Joost gaf ons bijzonder veel vrijheid. Dat vertrouwen willen wij natuurlijk niet beschamen. Alle registers worden open getrokken om originele foto’s te maken. Sommigen met model, sommige composities van verschillende foto’s, gemaakt op locatie of in de studio.

De stad Rotterdam wordt natuurlijk tijdens het ontwerp en fotograferen niet vergeten, ten slotte staat de Markthal in Rotterdam.
Wij zijn op onze beurt natuurlijk benieuwd wat u van de foto’s voor Joost vindt. 1 Voorbeeld is nu vrijgegeven maar er volgen binnen kort meer onthullingen.

Wilt u ook exclusieve reclame foto’s? Op maat gemaakt, speciaal voor uw bedrijfstak, handel of beroep?
Fotocollectief De Aap, maakt reclamefotografie tot een kunstvorm!

Hoe ziet uw reclame foto er uit?
Geef uw mening!